CENTRUL

parallax background

  • Astm bronșic
  • Rinită alergică
  • Dermatită atopică
  • Alergie alimentară
  • Alergie medicamentoasă
  • Edem Quincke
  • Dermatită de contact
  • Imunodeficiențe

Fiecare specialist al Centrului are un nivel înalt de profesionalism, format în procesul îndelungat de practică clinică, formare continuă, participare regulată la seminare, conferințe și congrese tematice naționale și internaționale, etc.

Centrul dispune de posibilități unice pentru examinare clinică, instrumentală și de laborator al pacienților, precum și pentru tratamentul modern al acestora.

În cadrul Centrului ALFAllergY activează un consiliu de experți naționali și internaționali din domeniul alergologiei, imunologiei și farmacologiei clinice, experiența profesională al cărora poate contribui la soluționarea problemelor clinice complexe.

PARTENERIAT ACADEMICExcelența în medicină se obține în condiții de colaborare clinică, științifică și educațională cu specialiști notorii, cercetători de top din universități și organizații medicale specializate.

logo_partner1

Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu”, Republica Moldova


Laboratorul Alfa Diagnostica, din care face parte Centrul Internațional de Alergologie Moleculară este o Bază clinică de rezidențiat al Universității de Stat de Medicină și Farmacie „N.Testemițanu”.
În anul 2020, Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N. Testemițanu” sărbătorește 75 de ani de la fondare.

logo_partner2

Universitatea de Medicină din Viena, Austria


Centrul Internațional de Alergologie Moleculară este partener internațional oficial al Universității de Medicină din Viena în domeniul colaborării științifice și educaționale.
Universitatea de Medicină din Viena este unul din liderii mondiali în domeniul cercetării alergologiei moleculare.

Rețeaua Internațională a Universităților în domeniul Alergologiei Moleculare și Imunologiei, INUNIMAI


Centrul Internațional de Alergologie Moleculară este membrul Rețelei Internaționale a Universităților în domeniul Alergologiei Moleculare și Imunologiei (International Network of medical Universities in the field of Molecular Allergology and Immunology, INUNIMAI)